KONYA / MERAM - Yavuz Sultan Selim Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Play

Şbt

Play Love And Learn E-twining projesindeki öğrenciler final ürünü olarak ne yapmak istediklerini kendileri seçti.

Şbt

Karma takım 2, dijital oyunlardan bir e-kitap hazırladı. Çeşitli ders ve konulardan oyunlarımız hazır.

Şbt

Play, Love and Learn projemizde 3 ülkeden öğrenciler ile karma takımlarımız çalışmalara başladı.

Şbt

Linke Tıklayarak Run For Tomorrow Projemizin logosunu seçer misiniz.

Play Love And Learn Etwinning Projesinde Öğrencilerimizin Logo Çalışması

Şbt

3 ülkeden öğrenciler projenin isminin yer aldığı dijital kitap ayraçları tasarladılar.

Şbt

Play Love And Learn etwinning projesinde Azerbaycan,Makedonya ve Türkiyeden katılan tüm ortaklar ilk toplantılarını yaptılar.

Ock

Müfredattaki konuların çevrimiçi ve çevrimiçi olmayan oyunlar aracılığıyla öğretilmesini amaçlayan projemizde 3 ülkeden 9 öğretmen katılmaktadır. Projemizle diğer okullardaki öğrenciler arasında dijital becerilerin geliştirilmesi, yabancı dil yeterliliğinin artırılması ve akran öğretimi de amaçlanmaktadır.