KONYA / MERAM - Yavuz Sultan Selim Ortaokulu

Şbt

Play Love And Learn E-twining projesindeki öğrenciler final ürünü olarak ne yapmak istediklerini kendileri seçti.

Şbt

Karma takım 2, dijital oyunlardan bir e-kitap hazırladı. Çeşitli ders ve konulardan oyunlarımız hazır.

Şbt

Play, Love and Learn projemizde 3 ülkeden öğrenciler ile karma takımlarımız çalışmalara başladı.

Şbt

Linke Tıklayarak Run For Tomorrow Projemizin logosunu seçer misiniz.

Play Love And Learn Etwinning Projesinde Öğrencilerimizin Logo Çalışması

Şbt

3 ülkeden öğrenciler projenin isminin yer aldığı dijital kitap ayraçları tasarladılar.

Şbt

Play Love And Learn etwinning projesinde Azerbaycan,Makedonya ve Türkiyeden katılan tüm ortaklar ilk toplantılarını yaptılar.

Ock

Proje kapsamında, projeye katılım sağlayan öğrencilerimiz chatter pix uygulamasını kullanarak kendilerini tanıttılar.

Ock

Müfredattaki konuların çevrimiçi ve çevrimiçi olmayan oyunlar aracılığıyla öğretilmesini amaçlayan projemizde 3 ülkeden 9 öğretmen katılmaktadır. Projemizle diğer okullardaki öğrenciler arasında dijital becerilerin geliştirilmesi, yabancı dil yeterliliğinin artırılması ve akran öğretimi de amaçlanmaktadır.

Ekm

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından okuma kültürünün topluma kazandırılmasına katkı sağlamak amacıyla Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen 10. Konya Kitap Günleri fuarına katıldık

Haz

Okulumuz öğrencilerinden Alper Akgül Nevşehir'de yapılan Özel sporcular Türkiye şampiyonasında 50m sırt üstü Türkiye şampiyonu, 50m serbest sitil Türkiye 4. Olmuştur. Öğrencimizi, SOBE antrenörü Yunus Arı'yı, özverili çalışmaları için ailesini gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

VİDEODA 3 NUMAMARALI KULVARDA YARIŞMAKTADIR.

Haz

YAVUZ SULTAN SELİM ORTAOKULU 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI RESİM SERGİSİ OKULUMUZDA AÇILMIŞTIR.EMEĞİ GEÇEN RESİM ÖĞRETMENİ LEYLA ÇEŞME VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER SERGİMİZİ ZİYARET EDEN MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Konya genelinde gerçekleştirilen Haydi Bil Bakalım Yarışması'nda öğrencilerimiz bölge birincisi olarak bir sonraki etaba geçmeye hak kazandılar.

Ara

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Mektebi kapsamında okulumuzda Konya Meram Kızılay Müdürlüğü ile birlikte kan verme kampanyası düzenlendi. 'Kan'panyayamıza  Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Meram İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yücel Yücel, Ayşe Sönmez İlkokulu Müdürü Abdurrahman Erol,  15 Temmuz Milli Birlik İlkokulu Müdürü Fatih Bayram, Şeyh Şamil İlkokulu Müdürü Mehmet Eğin,  öğretmenler ve öğrenci velilerimiz katıldı.

Kas

29 Kasım 2021 tarihinde okulumuzda gerçekeşecek olan kan verme kampanyamıza gönüllülerin katılımını bekliyoruz.

Siz de umut olun. Kanımızda hayat var, hayat kurtarmaya gönüllü olalım.